ArticoleArticole prima paginaCompetitiiLiga 1

Play-out Liga I Sud: Chipita Stars a câștigat derby-ul cu Fair Play! FC OSLM și SJCAM Romania s-au impus la scor

Play-out-ul Ligii I Sud a programat miercuri seara, pe terenul de la Intrarea Vrabiei, 3 partide din cadrul rundei a treia.

Capul de afiș al etapei a fost derby-ul dintre primele două clasate, Fair Play vs Chipita Stars.

Grație unei prime reprize excelente, adjudecate cu scorul de 3-1, băieții de la Chipita Stars s-au impus cu 3-2 și au urcat în fotoliul de lider al clasamentului.

Nițu Ciprian, Manolache Alexandru și Rupedeal Alexandru au marcat golurile învingătorilor din această dispută, în vreme ce reușitele învinșilor au fost semnate de Gheorghe Mădălin și Gheorghe Ștefan.

FC OSLM a primit replica celor de la FC Colentina, care nu au reușit să facă față ritmului de joc impus de adversari și s-au recunoscut învinși la scor de tenis.

Astfel, după ce a condus cu 2-1 la jumătatea partidei, FC OSLM s-a impus cu 6-3, datorită dublelor semnate de Desrobitu Răzvan și Isidor Mihai, în vreme ce Niță Florin și Savu Alexandru au punctat câte o dată.

De partea cealaltă, golurile prin care FC Colentina a contribuit la spectacolul din teren au fost înscrise de Stocheci Florian (2) și Cojocaru Vasile.

În fine, SJCAM Romania nu a avut emoții în disputa cu Real Rapid București, pe care a condus-o cu 5-1 la pauză și în fața căreia s-a impus în final cu un categoric 8-3.

Botez Nicolae, cu un hat-trick, și Vilijanescu Rareș, cu o dublă, au fost principalele guri de tun ale câștigătorilor, pentru care au mai marcat Neagoe Raul, Andrei Turturea și Bondoc Marian.

De partea cealaltă, pentru băieții de la Real Rapid București au punctat Stanciu Alexandru și Stan Adrian.

Clasamentul play-out-ului Ligii I Sud după disputarea a 3 etape poate fi consultat aici

Articole similare

Close