Articole

Se anunță dueluri încinse în Liga Prieteniei! Vezi programul meciurilor de vineri

Ziua de vineri se anunță una extrem de încinsă în Liga Prieteniei, cu dispute din toate cele trei ligi și din fazele superioare ale Cupei. Cele zece meciuri programate vineri vor avea loc pe cele două terenuri din Agronomie.

De la ora 20:00, Liverpool Team va încerca să revină în fotoliul de lider al Ligii a II-a Seria 2 învingând o altă formație din vârful clasamentului, FC Rahova, ocupanta poziției a patra. De la aceeași oră, în sferturile Cupei Ligii se vor duela Giganții și Hooligans United. În partida retur, Giganții vor încerca să întoarcă handicapul de trei goluri și să producă o nouă surpriză în Cupă, prin calificarea în careul de ași.

Urmează, de la 20:50, un nou duel din Liga a II-a Seria 2. Liderul Sălaj Boys va încerca să-și mențină șirul de victorii și după întâlnirea cu ocupanta poziției a 11-a, LST Răcari. Concomitent se va juca returul optimii de finală dintre FC Berceni și Whiteland. După victoria cu 8-1 din tur, FC Berceni este marea favorită la calificarea în sferturile Cupei Ligii, unde o așteaptă Fair Play.

De la 21:40 ne mutăm în Prima Serie a Ligii a II-a. FC Arabs, formație aflată pe locul 6, va primi replica echipei clasate pe poziția a 10-a, FC Petrachioaia. Simultan, în Cupa Ligii se vor întâlni FC Voluntari și Pădurarii, în manșa tur a sferturilor de finală.

Duelurile din Liga Prieteniei vor continua, de la 22:30, cu două meciuri din ligile superioare. AC Militari, locul 5 din Liga a II-a Seria 1, va încerca să obțină cele trei puncte din disputa cu Old Boys, locul 12, pentru a rămâne în cursa pentru primele locuri ale ierarhiei. De la aceeași oră, în Liga a III-a Seria 3, are loc un derby între formațiile aflate pe locurile doi și trei: FC Oltenia vs Martalogii Activi.

Ultimele două partide ale zilei de vineri sunt programate de la 23:20. În Liga a II-a Seria 1 va avea loc un duel din a doua jumătate a clasamentului: FC Sportul (locul 16) va da piept cu cei de la FC Rezervele (locul 13). Concomitent, în Liga I va avea loc o dispută între două vecine de clasament: Real București, formație aflată pe locul 8, o va întâlni pe BKO, care ocupă poziția a noua.

Articole similare

Close