Articole

Silviu Doroftei aduce victoria celor de la Phoenix Berceni, cu o evolutie excelenta in meciul cu Pet 18, 4 goluri in victoria cu 5-3 din Liga III Seria 2!

Phoenix Berceni, a intalnit aseara in Liga III Seria 2, echipa Pet 18, un duel intre doua echipe ce au pierdut in prima etapa meciurile lor, in aceasta confruntare incercand sa scoata primele puncte la Liga Prieteniei.

Am asistat la o prima repriza stransa, o repriza in care scorul este deschis de Silviu Doroftei in minutul 6. Acelasi jucator majoreaza avantajul celor de la Phoenix Berceni, in minutul 8 scorul fiind 2-0. Marcu Bogdan da semnalul de trezire pentru Pet 18 in minutul 11, minut in care inscire primul gol al echipei lui. Egalarea se produce in minutul 18, la golul inscris de Pucheanu Eduard, gol ce stabileste si scorul pauzei, 2-2 dupa primele 20 de minute de joc.

In actul secund, Pucheanu Eduard o aduce pe Pet 18 in avantaj, prin golul marcat in minutul 29, golul de 3-2, insa Silviu Doroftei nu este de acord cu acest scor, evolutia lui din acest meci fiind una extrem de buna. Jucatorul celor de la Phoenix marcheaza doua goluri in minutele 33 si 36, goluri ce intorc rezultatul la 4-3 in favoarea echipei din Berceni. Tabela este inchisa de George Druta in minutul 38, minut in care face 5-3 pentru Phoenix Berceni, cele 3 puncte puse in joc in aceasta partida fiind ale lor.

De notat evolutia omului meciului, Silviu Doroftei de la Phoenix Berceni, marcator a 4 goluri in acest meci, goluri ce aduc victoria echipei sale, prima in aceasta editie de campionat.

Articole similare

Close