Articole

Metal greu pentru Steaua!

In Liga II Seria 2 se desfasura un meci important in partea de sus a clasamentului, intre Metalplast, echipa ce nu a cunoscut gustul infrangerii pana in acest moment, respectiv Ambianta Steaua, echipa aflata inaintea partidei la doar 1 punct in fatza celor de la Metalplast. Doi marcatori de notat in ambele echipe, Constantin Dragos de la Metalplast cu 5 reusite in 3 partide, respectiv Stanciu Traian de la Ambianta Steaua cu 8 goluri in 5 partide.

Metalplast arata de ce are 3 victorii in tot atatea partide disputate pana acum la Liga Prieteniei….si marcheaza repede prin mijlocasul echipei, Smarande Iulian in minutul 4. Avantajul este dublat in minutul 7, cand principala lor gura de tun isi face simtita prezenta, gol Constantin Dragos. Ambianta Steaua are o tresarire in minutul 9 prin golul lui Gabriel Ionita dar sperantele le sunt spulberate de acelasi Constantin Dragos cu un nou gol inainte de pauza. Scorul primei runde 3-1 pentru Metalplast.

Schimbarile de pe banca nu aduc nimic nou in jocul celor de la Ambianta Steaua, ba mai mult, adancesc sperantele de a mai scoate ceva din acest meci cu toate ca au incercat din rasputeri in primul sfert de ora al reprizei secunde, incercari neconcretizate din pacate. Minutul 37 il scoate la rampa pe Bocancea Sergiu de la Metalplast cu golul de 4-1 iar lucrurile erau clare in acel moment. Pe fondul renuntarii la joc al adversarilor ultimele doua minute aduc doua noi goluri, Constantin Dragos realizeaza hattrik-ul iar tabela este inchisa de acelasi Bocancea Sergiu, marcator a doua goluri in aceasta partida. Metalplast reuseste sa obtina cele 3 puncte si urca pe locul 2 in clasamentul Ligii a II a Seria 2. O candidata serioasa la promovare din cate vedem cu 4 victorii consecutive in tot atatea partide jucate la Liga Prieteniei.

Articole similare

Close