ArticoleArticole prima paginaBUCURESTICompetitiiLiga 2 Est

Liga a II-a Est: Pero Cars își continuă supremația și după duelul cu Progresul Spartac

Progresul Spartac a jucat luni seara, pe terenul de la Intrarea Vrabiei, al doilea său meci din cadrul Ligii a II-a Est.

După eșecul suferit la debutul în Liga a II-a Est, băieții de la Progresul Spartac au dat piept liderului ierarhiei, Pero Cars, care înainte de această partidă avea 4 victorii din tot atâtea runde disputate.

Experiența superioară a celor de la Pero Cars și-a spus cuvântul, iar aceștia au deschis scorul în minutul 7, prin Hotobocescu Tudor, pentru ca Șișu Mihail să dubleze avantajul echipei sale după 15 minute de joc.

Pero Cars a intrat astfel la cabine cu avantaj de două goluri, scor 2-0, iar prima jumătate a mitanului secund a fost una în care cele două defensive au fost de netrecut.

În minutul 30, Pârvu M. a redus din diferență pentru Progresul Spartac, însă Pero Cars a reacționat rapid, iar, în minutul 32, Pepenică Adrian a refăcut avantajul de două goluri.

Cu 5 minute înainte de ultimul fluier, Progresul Spartac s-a apropiat din nou la o lungime de adversari, grație reușitei semnate de Varga Cristian, iar finalul de meci a fost unul incendiar.

Băieții de la Progresul Spartac au căutat cu disperare egalarea, în zadar însă, pentru că cei care au marcat cu un minut înainte de final au fost cei de la Pero Cars, prin Ioniță Florin, care a dus scorul la 4-2 și a securizat vicrtoria echipei sale.

Pero Cars se impune astfel cu 4-2 și domină în continuare clasamentul Ligii a II-a Est, cu 15 puncte din 5 etape, în vreme ce Progresul Spartac ajunge la al doilea eșec consecutiv și se află încă în căutarea primelor ei puncte în acest sezon.

Articole similare

Close