ArticoleArticole prima paginaBUCURESTICupa Ligii

Cupa Ligii: „Cormorani” triumfători! Liverpool s-a impus dramatic cu ATV ROM, la capătul unui regal fotbalistic

Liverpool Team și ATV ROM au oferit miercuri seara, pe terenul de la Intrarea Vrabiei, unul dintre cele mai frumoase meciuri ale sezonului Ligii Prieteniei București.

După ce ATV ROM le-a provocat „Cormoranilor” singura înfrângere din campionat, a venit rândul ca duelul să se reediteze în prima etapă a Grupei A1 din Cupa Ligii Prieteniei.

Cele două combatante sunt două dintre cele mai serioase și valoroase echipe din țară, având în componență unii dintre cei mai buni jucători de fotbal pe teren redus din România.

Spre exemplu, nume grele ale fotbalului românesc s-au aflat în teren de ambele părți în meciul de deschidere a Grupei A1: Epaminonda Nicu, care a evoluat în Liga Campionilor cu Unirea Urziceni, sau căpitanul naționalei de minifotbal, Răzvan Radu, de partea „Cormoranilor”, și Alexandru Ioniță, fost la Rapid și plecat pe o sumă uriașă în Bundesliga, sau Doru Bratu, fost jucător la Rapid și Steaua, de partea celor de la ATV ROM, iar spectacolul din teren a fost unul pe măsură.

ATV ROM a început mai bine meciul și în minutul 9 conducea deja cu 2-0, grație reușitelor semnate de Dumitrache Ionuț și Ion Lucian.

Liverpool Team s-a trezit din pumni în a doua jumătate a rundei inaugurale și a reușit să egaleze până la pauză, Rotaru Silviu (min. 13) și Răzvan Radu (min. 18) punctând pentru Liverpool, astfel că la cabine s-a intrat cu scor egal, 2-2.

Căpitanul „Cormoranilor” Robu Alin a facut 3-2 in minutul 27 la capatul unei actiuni de senzatie!

Băieții de la ATV ROM au reusit egalarea în minutul 31, când Pandele Dragut a marcat pentru 3-3.

Experiența și valoarea celor de la Liverpool Team și-au spus cuvântul pe final de meci, Manofu George a marcat pentru Liverpool Team cu două minute înainte de ultimul fluier golul victoriei pentru echipa sa, care se impune cu 4-3 și răzbună astfel eșecul suferit în campionat în fața celor de la ATV ROM, la capătul unui meci superb.

Articole similare

Close