ArticoleArticole prima paginaBUCURESTICompetitiiLiga 2

Liga a II-a Sud: FC PTM a trecut, nu fără emoții, și de hopul numit AVB și așteaptă adversarii din Liga I

Terenul de la Intrarea Vrabiei a găzduit luni seara un derby din cadrul Ligii a II-a a Zonei Sud din Liga Prieteniei București.

Liderul autoritar al Ligii a II-a Sud, FC PTM, cu 33 de puncte câștigate după 11 runde, a primit replica celor de pe locul 4 al clasamentului, AVB, formație cu 21 de puncte strânse în 11 meciuri disputate.

Băieții de la FC PTM și-au respectat blazonul și au deschis scorul în minutul 12, prin Ripanu Claudiu, care a stabilit astfel și scorul pauzei, 1-0 în favoarea echipei sale.

Același Ripanu Claudiu a recidivat în repriza secundă, dublând avantajul lui FC PTM în minutul 28.

Doar două minute s-a bucurat însă liderul Ligii a II-a Sud de avantajul de două goluri, pentru că Parnau Liviu a redus din diferență pentru AVB în minutul 30, iar echipa sa începea să creadă că poate obține ceva din acest derby.

Din păcate însă pentru AVB, cei care au punctat pe final de meci au fost băieții de la FC PTM, Răduță Cristian trecându-și numele pe lista marcatorilor în minutul 34 și stabilind totodată scorul final.

FC PTM se impune cu 3-1 și acumulează astfel 36 de puncte după 12 etape, conducând autoritar ierarhia Ligii a II-a Sud și pregătindu-se deja pentru adversarii peste care va da în sezonul următor în primul eșalon al Zonei Sud.

De partea cealaltă, AVB rămâne cu 21 de puncte și după al 12-lea său joc de campionat și ocupă poziția a patra a clasamentului Ligii a II-a Sud.

Articole similare

Close