ArticoleLiga 1

Show total în duelul Chipita Stars vs Ambianța Steaua: S-au marcat nu mai puțin de 14 goluri

Chipita Stars și Ambianța Steaua au deschis în stil mare etapa a șasea din Liga I a Zonei Sud.

Marți seară, în întâlnirea directă de pe pe terenul din Dristor, cele două au oferit un meci extrem de spectaculos, în care s-au marcat nu mai puțin de 14 goluri.

După ce a condus cu 4-3 la pauză și a reușit o repriză secundă de senzație, Chipita Stars s-a impus cu 10-4 și urcă, cel puțin pentru o zi, până în careul de ași din fruntea clasamentului Ligii I Sud.

Cristea Cosmin a fost vârful de lance al învingătorilor din această partidă, izbutind să-și treacă în cont un hat-trick, în timp ce Stoican Robert, Zaharia Dragoș și Nițu Ciprian au reușit să marcheze câte două goluri.

Pe lunga listă de marcatori a celor de la Chipita Stars și-a mai trecut numele și Anghel Liviu.

De partea cealaltă, golurile prin care Ambianța Steaua a contribuit din plin la spectacolul din teren, în special în prima repriză, au fost marcate de Stanciu Constantin Valentin, Constantin Marius, Ruse Gheorghe și Ghiță Gelu.

În urma acestui rezultat, Chipita Stars adună 12 puncte după 6 meciuri și ocupă poziția a patra în clasamentul Ligii I Sud, în timp ce Ambianța Steaua rămâne cu o singură victorie în acest campionat și se află pe locul 15 în ierarhie.

Articole similare

Close