ArticoleArticole prima paginaBUCURESTICompetitiiLiga 2 Est

Liga II Est: Liderul Pero Cars și debutanta Plexiled au făcut spectacol și s-au impus la scor

Seara de marți ne-a adus pe terenurile de la Plazza două partide din cadrul Ligii a II-a Est, în care liderul Pero Cars și debutanta Plexiled au făcut spectacol.

Lider cu 5 victorii din 5 meciuri disputate, Pero Cars a primit replica celor de la Dortmund București, care aveau un succes în singurul lor meci disputat în acest sezon al Ligii a II-a Est.

Băieții de la Dortmund București n-au reușit să țină piept liderului ierarhiei, care s-a impus cu un categoric 7-2, după ce la pauză a condus cu 2-1.

Dortmund București a izbutit doar să deschidă scorul, prin Robert, în minutul 3, și să închidă tabela, prin Tudor, în minutul 40, interval în care pentru Pero Cars a punctat prin Ioniță (2), Brașoveanu, Hotobocescu, Sisu, Costache și Robert (autogol).

Grație acestui nou succes, Pero Cars acumulează 18 puncte și conduce detașat ierarhia Ligii I Est, în vreme ce Dortmund București este pe 4, cu 3 puncte.

Aflată la debutul în Liga a II-a Est, Plexiled a făcut instrucție cu Atletico Ferentari, de care a trecut cu 11-2, după ce a condus la pauză cu 5-2 și a reușit o repriză secundă perfectă.

Mario, cu 4 reușite, și Vlad, cu un hat-trick, au făcut spectacol în ofensiva lui Plexiled, pentru care au mai punctat Serban (2) și Robert (2).

De partea cealaltă, golurile de onoare ale învinșilor au fost semnate de Grigore și Robert.

Clasamentul la zi al Ligii a II-a Est poate fi consultat aici

Articole similare

Close