Articole

F.C. Lopatarii, dupa cum ne-au obisnuit, victorie si in acest meci cu Spiru Haret, scor 8-3!

Liga III Seria 1 ne propunea aseara meciul dintre liderul F.C. Lopatarii si formatia de pe locul 7, F.M.V Spiru Haret. F.C. Lopatarii este o echipa foarte interesanta, de urmarit, o formatie ce a marcat 40 de goluri in 4 partide la Liga Prieteniei in Liga a III a, cu victorii pe linie pana in acest moment. Baietii de la Spiru aveau de disputat un meci foarte dificil, un test greu, pe terenul din Agronomie.

Se pare ca formatia F.C. Lopatarii a fost o nuca prea tare de spart de baietii de la Spiru, un meci controlat de cei de la Lopatarii de la un capat la celalalt, cum de altfel ne-au obisnuit si in celelalte partide disputate pana in acest moment in campionat. Scorul este deschis in minutul 7 de Niculae Mihai pentru F.C. Lopatarii, in minutul 10 insa se vad egalati de golul marcat de Radu Popa de la Spiru. Egalul nu rezista mult pe tabela, Filip Damian inscriind golul de 2-1 pentru liderul Ligii a III a, urmat de un nou gol marcat tot de acelasi jucator in minutul 14. In acelasi minut 14, inscrie si Spiru Haret, prin Grigoras Iulian, scor 3-2 in acel moment pentru F.C. Lopatarii. Repriza se incheie cu hattrick-ul lui Filip Damian din minutul 19, o repriza incheiata cu scorul de 4-2 pentru lider.

Repriza a doua a curs in aceeasi maniera cu prima, F.C. Lopatarii dominand si acest al doilea act, inscriind acelasi numar de goluri. In minutul 23, Ibrahim face 5-2, iar in minutul 25 acesta este urmat de Vasilescu Ioan, jucator ce duce scorul la 6-2. Acelasi Vaslilescu Ioan marcheaza pentru 7-2 in minutul 28, meciul fiind deja decis dupa aceste faze….replica Spirului intarziind sa apara. In minutul 38, vine cate un gol de fiecare parte, pentru Spiru marcand Radu Popa, jucator ajuns la doua reusite in acest meci, iar pentru formatia Lopatarii inscrie Niculae Mihai, de asemanea doua reusite si pentru acest jucator.

Scor final 8-3 pentru F.C. Lopatarii, iar acestia isi continua sirul de victorii si evolutiile convingatoare pana in acest moment la Liga Prieteniei, o candidata din ce in ce mai sigura la promovarea in Liga a II a.

Articole similare

Close