ArticoleLiga 1

Chipita face un joc solid cu Dream Team, câștigă și urcă spre locurile fruntașe din Liga I

Chipita Stars a trecut marți seară fără prea mari probleme de Dream Team, într-un meci contând pentru etapa a patra a Ligii I, și, în urma acestui succes, a urcat în prima treime a clasamentului.

După ce a condus la pauză cu 2-0, Chipita s-a impus cu 4-1 în fața celor de la Dream Team, care au sperat să obțină ceva din această partidă doar în 10 minute din repriza secundă, când au redus din diferență și au forțat, în zadar, egalarea.

Ca din tun a pornit Chipita confruntarea de pe arena din Dristor, iar Nițu Ciprian a deschis scorul încă din primul minut.

Timp de un sfer de oră, tabela nu a mai suferit modificări, pentru ca Cristea Cosmin să ducă scorul la 2-0 pentru Chipita cu patru minute înainte de pauză.

Dream Team a sperat la o revenire în partea secundă, după ce Cristea Marius a redus din diferență în minutul 28.

Nu a fost însă să fie pentru Dream Team, care pe final a primit două lovituri decisive, Cristea Cosmin și Anghel Liviu punctând în minutul 37 pentru Chipita și stabilind scorul partidei la 4-1.

Grație acestui succes, Chipita Stars acumulează 9 puncte și urcă până pe locul 6 al Ligii I, în timp ce Dream Team rămâne cu 3 puncte și ocupă poziția a 14-a.

Articole similare

Close