Articole

Războinicii răstoarnă calculele hârtiei și obțin o victorie care le asigură prezența în următorul sezon al Ligii a II-a

Războinicii au obținut, luni seară, pe terenul de la Plazza, o victorie surprinzătoare în fața unei formații mai bine clasate în Liga a II-a Seria 2. După 1-1 la pauză, Războinicii s-au impus cu 3-1 în fața celor de la FC Voluntari și este matematic salvată de la retrogradare.

Dornici să obțină cele trei puncte care să le risipească orice grijă înainte de ultima etapă, Războinicii au început mai deciși partida cu FC Voluntari, ocupanta locului 10, și au deschis scorul prin Andrei Stoica, în minutul 8.

FC Voluntari și-a amintit că este singura echipă a seriei care a reușit să învingă liderul Liverpool Team și a egalat în minutul 13, prin Petrache Andrei.

Până la pauză nu s-a mai marcat, astfel că scorul primei părți a fost 1-1.

Și debutul reprizei secunde a fost unul echilibrat, același Andrei Stoica fiind cel care a readus-o pe Războinicii în avantaj la opt minute după reluare.

Pe final, FC Voluntari a alergat după egalare, însă eforturile au fost în zadar, pentru că cei care au marcat au fost tot cei de la Războinicii, în minutul 37, când Dominic Augustin a stabilit scorul final la 3-1.

În urma acestui rezultat, Războinicii acumulează 16 puncte și urcă pe poziția a 16-a în Liga a II-a Seria 2, în timp ce FC Voluntari se menține pe locul 10.

Articole similare

Close