Articole

Ploaie de goluri in F.C. Petrachioaia – Tigers Mihailesti!

Intr-un meci de Liga II Seria 1 disputat aseara pe terenul din Rahova, F.C. Petrachioaia incerca sa isi revina dupa infrangerea, la limita in fatza celor de la Old Boys, scor 4-5. Adversara ei din aceasta seara, echipa Tigers Mihailesti se afla pe un loc 17 in subsolul clasamentului si intra in acest meci tot dupa o infrangere la limita, scor 3-4 in fatza celor de la Road Runners.

Prima repriza debuteaza cu un gol al lui Parvu pentru F.C. Petrachioaia dar avantajul este anulat de autogolul lui Bugeac Lucian din minutul 3, scor 1-1 si meciul debuteaza cu doua goluri inscrise destul de rapid. Minutul 4 gol F.C. Petrachioaia prin Iamandi dar Tigers se tine scai de adversar si reuseste sa marcheze si ea in minutul 5 prin Nedelcea Victor. Repriza continua cu un joc pe contre si golurile nu intarzie sa apara, minutul 9 Petrachioaia marcheaza prin Tinculescu pentru ca Tigers in minutul 12 sa inscrie iar, reusita semnata Nedelcea Ionut. In minutele 13 si 18 Iamandi realizeaza hattrick-ul iar F.C. Petrachioaia mai marcheaza un gol si prin Parvu, ajuns la doua reusite in acest meci. Scorul pauzei arata un spectaculos 6-3 pentru F.C. Petrachioaia.

Raul se pare ca deabia incepea pentru Tigers Mihailesti pentru ca in a doua repriza F.C. Petrachioaia intra si mai motivata in teren. Bugeac isi ia revansa de la autogolul din prima repriza si marcheaza in minutul 22 pentru 7-3, pentru ca in minutul 25, Bogdan sa majoreze avantajul pe tabela la 8-3. Tigers Mihailesti are o tresarire de orgoliu in minutul 26, cand reduce din diferenta prin Arsene, dar acest lucru nu schimba nimic din jocul ofensiv aratat de cei de la F.C. Petrachioaia. Minutele 28 si 29 aduc doua noi goluri pentru Iamandi, ajuns la 5 reusite in acest meci iar Bogdan marcheaza si el in minutul 31 pentru un neverosibil 11-4. Bogdan realizeaza si el hattrick-ul iar ploaia de goluri nu se opreste, alte doua goluri vin in poarta celor de la Tigers Mihailesti, reusite semnate Poborca si Parvu. Meciul este inchis de golul lui Nedelcea Ionut de la Tigers intr-un meci incheiat cu scorul de 14-5 in favoarea celor de la F.C Petrachioaia.

Tigers Mihailesti este pe locul 17 dupa aceasta partida in timp ce adversarii lor urca pana pe locul 10 dupa victoria din acest meci.

 

Articole similare

Close