ArticoleArticole prima paginaCompetitiiLiga National

Liga Prieteniei se extinde și în Constanța! Cum îți poți înscrie echipa și ce premii se acordă

Liga Prieteniei continuă să se extindă la nivel național, orașul Constanța fiind cea mai nouă gazdă a competiției care îmbină perfect fotbalul, distracția sau socializarea cu întrajutorarea reciprocă și sprijinul acordat cazurilor sociale.

Perioada de desfășurare a Ligii Prieteniei Constanța va fi 26 martie – 7 iulie 2017. Meciurile se vor disputa în weekend, pe terenul de fotbal Palas, de pe Strada Crișului nr. 20, Constanța.

Competiția Liga Prieteniei de la nivelul orașului Constanța va fi formată din Liga I, care va fi alcătuită din 10 echipe, Liga a II-a și Cupa Ligii Prieteniei Constanța.

Locul întâi și locul secund din Liga I, alături de câștigătoarea Cupei Ligii Constanța primesc drept de participare gratuit în cadrul Superligii Naționale din București, ce se va desfășura în perioada 14-16 iulie 2017. Câștigătoarea Superligii încasează 5.000 de euro și drept de participare la EFL – European Friendship League, unde va înfrunta campioanele altor șapte țări.

De asemenea, formațiile participante în Liga Prieteniei Constanța vor beneficia și de echipamente subventionate, în limita a 10 persoane de echipă.

Totodată, echipele primesc dreptul de participare gratuită pentru FOT – Friendship Open Tournament 2017, care se va desfășura în Albena, Bulgaria.

Echipele dornice încă se pot înscrie în LIGA PRIETENIEI CONSTANȚA, la numărul de telefon 0734.183.023.

Articole similare

Close