Articole

F.C. Devils arata prospetime in joc in toate cele 40 de minute ale partidei si invinge Progresul cu 7-6 dupa ce au fost condusi cu 1-3 in prima repriza!

In Liga II Seria 2, echipa F.C. Devils, locul 11 in aceasta serie a intalnit o echipa debutanta la Liga Prieteniei, Progresul 1944. Avem o prima repriza controlata de cei de la Progresul pe tot parcusul ei, scorul fiind deschis repede de Coman Razvan in minutul 1. La faza imediat urmatoare F.C. Devils egaleaza prin Stanciu Dan dar Progresul preia comanda si intra pentru a doua oara in avantaj in minutul 3 prin Georgescu Cristi. Minutul 11 aduce un nou gol pentru Progresul si scorul pauzei arata un 3-1 in favoarea lor, intr-o repriza controlata de ei.

A doua repriza insa raportul de forte se schimba si echipa montata este F.C. Devils. In doar 4 minute din actul secund scorul devine egal prin cele doua goluri marcate de Tudor Silviu, jucator transferat de la Fair Play din Liga I. Minutele 28 si 29 aduc cate un gol de ambele parti, pentru F.C. Devils marcheaza Popa Lucian iar pentru Progresul Georgescu Cristi. Scorul era unul strans 4-4, intr-un meci pe contre, dar in acelasi minut 29 Nicola Alex marcheaza pentru F.C. Devils si scorul devenea 5-4. Progresul arata ca o echipa ce putea castiga usor meciul daca avea o banca de rezerve pe masura, deoarece unul din fundasi, Eremia Andrei termina benzina si cedeaza apararea usor, iar portarul, Deliu Stefan nu prinde o seara deloc buna. Pana la sfarsitul meciului F.C. Devils marcheaza inca de doua ori iar Progresul nu poate decat sa revina pana la un gol distanta de adversar. Scor final 7-6 pentru echipa care a fost mai proaspata pe tot parcursul jocului, F.C. Devils.

Articole similare

Close