Articole

Victorie la scor! West Boys s-a distrat cu Old Boys în ultima etapă a campionatului

West Boys a făcut instrucție cu Old Boys în meciul lor direct disputat vineri seară, pe arena de la Vrabiei, în ultima etapă a Ligii a II-a Seria 1.

După ce la pauză a condus cu 3-0, West Boys s-a impus cu 9-2 și a reușit să termine sezonul în prima jumătate a clasamentului.

Doar trei jucători și-au trecut numele pe lista marcatorilor pentru West Boys, dar a fost suficient.

Irimia Cristian (min. 7) și Preda Cătălin (min. 14 și min. 19) au stabilit scorul pauzei la 3-0 pentru băieții din Vest.

Tot ei au asediat poarta adversă și în partea secundă, înscriind în minutele 28 și 31 – Irimia Cristian – și 30 și 34 – Preda Cătălin. Lor li s-a alăturat pe lista marcatorilor Cociuc Macarie, care a realizat o „dublă” în minutele 33 și 37.

Golurile care au mai spălat din onoarea celor de la Old Boys au fost marcate în debutul și în finalul părții secunde. Bărbulescu Andrei a punctat la un minut de la reluare, în timp ce Barbu Adrian a înscris cu un minut înainte de ultimul fluier.

S-a terminat West Boys – Old Boys 9-2.

În urma acestui rezultat, West Boys termină sezonul pe locul 8, în timp ce Old Boys încheie campionatul pe poziția a 13-a.

Articole similare

Close