ArticoleLiga 1

Real București s-a impus în derby-ul suferinței cu FC Rezervele și obține primele puncte din acest sezon

Real București și FC Rezervele s-au duelat, marți seară, în etapa a treia a Ligii I, într-un derby al suferinței, al echipelor fără puncte câștigate după primele două jocuri disputate.

Real București s-a impus categoric pe arena din Dristor, cu scorul de 6-1 (3-0 la pauză), și a obținut astfel primul succes din acest campionat.

După un prim sfert de oră echilibrat și fără gol marcat, Real București s-a dezlănțuit pe finalul primei reprize și a marcat de trei ori în trei minute, prin Petrivici Dan (min. 16) și Bostan Ionuț (min. 17 și min. 18).

Real a intrat astfel cu un avantaj liniștitor la cabine, iar băieții de la Rezervele au dat semne de revenire la reluare. Crăciun Claudiu a redus din diferență în minutul 25, dar Rezervele nu au fost capabile de mai mult, iar Real București a continuat să înscrie.

Stan Ionuț a realizat o „dublă” în minutele 28 și 34, iar ultimul jucător care și-a trecut numele pe lista de marcatori a învingătorilor a fost Bostan Cristian, în minutul 29.

S-a terminat 6-1 pentru Real București, care acumulează trei puncte după trei etape și urcă pe locul 11 în ierarhia Ligii I, în timp ce Rezervele rămân fără punct câștigat și ocupă ultimul loc al clasamentului.

Articole similare

Close