ArticoleCupa Ligii

AC Militari a surclasat-o pe FC Prietenii și are mari șanse să se califice în semifinalele Cupei Ligii

FC Prietenii și AC Militari s-au duelat vineri seara, pe terenul din Ghencea, într-o partidă contând pentru etapa a doua a Grupei A1 din Cupa Ligii.

FC Prietenii venea după un succes reușit în prima etapă în fața celor de la FC Botafogo, în timp ce AC Militari pierduse la debutul în Grupa A1 în fața campioanei Ligii Prieteniei, Bizz Brasil.

Rezultatele din prima rundă nu au contat însă în duelul direct, în care băieții de la AC Militari au făcut legea și s-au impus cu un categoric 9-2, după ce prima repriză a fost una relativ echilibrată, adjudecată la un singur gol diferență, scor 2-1.

Ionuț Belu și Cosmin Vochin, cu câte un hat-trick, au fost principalele guri de tun ale băieților de la AC Militari, celelalte goluri ale învingătorilor fiind înscrise de Gabriel Pârvu, Intuneric Alexandru și Andrei Turturea.

De partea cealaltă, Macris Dan a punctat câte o dată pe repriză pentru învișii din acest duel.

În urma victoriei la scor reușite în fața Prietenilor, AC Militari acumulează primele trei puncte în Grupa A1 și, grație golaverajului bun, are mari șanse să obțină calificarea în semifinalele Cupei Ligii din postura de cel mai bun loc 2 al grupelor principale. Pentru asta însă, trebuie să o bată în ultima rundă pe FC Botafogo, echipă cu două înfrângeri suferite în primele două etape disputate.

FC Prietenii rămâne cu 3 puncte, la egalitate cu AC Militari, dar cade pe locul 3 al Grupei A1, urmând ca în ultimul joc să primească replica liderului Bizz Brasil.

Articole similare

Close