Articole

Liga Prieteniei Vâlcea are o favorită certă la titlu și la calificarea în Superliga Prieteniei 2016: Cine îi poate pune probleme

Liga Prieteniei Vâlcea are, după aproape o jumătate de sezon jucată, o favorită clară la titlul de campioană, care asigură calificarea la Superliga Prieteniei 2016, competiție unde învingătoarea va câștiga marele premiu în bani în valoare de 1.500 de euro și va avea șansa de a reprezenta România la European Friendship League.

Experții 2000 domină campionatul Liga Prieteniei Vâlcea, fiind singura echipă din competiție cu victorii pe linie până în acest moment. După șase etape disputate, Experții au acumulat 18 puncte și un golaveraj impresionant: 55 de goluri marcate și 15 primite, care însă nu este cel mai bun din campionat.

Una dintre principalele echipe care le pot pune probleme Experților în cursa către Superligă este Sandu Paul, în prezent pe poziția a patra, care după cinci meciuri jucate are patru victorii, un egal și +45 golaveraj, etalând cel mai bun atac și cea mai bună defensivă dintre formațiile cu cel puțin cinci partide disputate.

Podiumul este completat de două echipe care au mai multe meciuri jucate: FC ADV, cu 16 puncte după șapte etape disputate, și Lupii Dacici, care au acumulat tot 16 puncte până acum, dar au evoluat deja în 8 jocuri.

Iată cum arată clasamentul complet al Ligii Prieteniei Vâlcea în acest moment:
Clasament Valcea

La Superliga Prieteniei 2016, campioana din Liga Prieteniei Vâlcea se va duela cu primele trei echipe din Liga I Est, primele trei formații ale Ligii I Sud, primele trei clasate din Cupa Ligii și campioanele din Giurgiu, Sibiu, Pitești, Brașov, Piatra Neamț, Constanța și Galați.

Articole similare

Close