ArticoleLiga 1 Est

Partidă nebună între Ahtletic București și Inter Bucharest, în etapa a treia din Liga I Est

Ahtletic București și Inter Bucharest au deschis etapa a treia din Liga I Est cu o dispută nebună, în care s-au marcat nu mai puțin de 12 goluri și în care în minutul 3 scorul era deja 1-1.

După ce au condus cu 3-2 la pauză, băieții de la Ahtletic București s-au dezlănțuit în repriza a doua, când au mai marcat de cinci ori și s-au impus cu 8-4, obținând astfel al treilea succes consecutiv din acest campionat.

Gheorghiu Cristian și Pantazi Daniel, cu câte o dublă, respectiv Olariu Alexandru, Cătălin Văduva, Militaru Claudiu și Pandele Cosmin au înscris cele opt goluri ale învingătorilor din acest duel.

Inter Bucharest nu a renunțat cu una cu două la cele trei puncte puse în joc și le-a pus destule probleme adversarilor de pe terenul din Giulești, cărora le-a marcat patru goluri, prin Kher Agbaria, Muhammad Abo Shtia, Mohammad Khalaila și Mohammad Mahajna.

În urma acestei victorii pentru care a avut serios de tras, Ahtletic București acumulează 9 puncte în clasamentul Ligii I Est și ocupă poziția secundă, despărțită de un singur gol de liderul Atletico Urziceni.

De partea cealaltă, Inter Bucharest rămâne cu trei puncte și ocupă locul 5 în ierarhie.

Articole similare

Close