Articole

Meciurile de astazi, 10.11.2015, la Liga Prieteniei!

Capul de afis din aceasta seara este tinut de duelul din Liga I intre Good Team, locul 5 si liderul campionatului F.C. Berceni, echipe despartite doar de un punct inainte de aceasta confruntare. Meciul se disputa de la ora 21:40 pe terenul din intrarea vrabiei nr.22.

In Liga II Seria 1 avem urmatoarele meciuri:

20:00New BoysVHM (terenul din intrarea vrabiei nr.22) – locul 10, New Boys o intalneste pe VHM, echipa aflata pe locul 3 in liga secunda fara nici o infrangere pana in acest moment;

22:30AC MilitariDiamond Star (terenul din intrarea vrabiei nr.22) – AC Militari joaca asta seara un meci important impotriva unei echipe, poate una dintre cele mai bune din Liga II in acest moment, Diamond Star, echipa ce are numai victorii pe linie, 6 la numar;

23:20F.C. SportulF.C. Colentina (terenul din intrarea vrabiei nr.22) – aceste doua echipe sunt vecine de clasament, F.C. Sportul pe locul 13 respectiv F.C. Colentina pe locul 12. Un duel echilibrat se anunta in aceasta seara intre cele doua formatii.

In Liga II Seria 2 avem meciul dintre Liverpool Team, echipa neinvinsa pana in acest moment in aceasta serie, ocupanta locului 6 si echipa de pe locul 2, Inter Bragadiru, echipa aflata la al doilea sezon la Liga Prieteniei. Un test important pentru ambele formatii, meciul se disputa de la ora 20:50 pe terenul din intrarea vrabiei nr.22.

Articole similare

Close