ArticoleLiga 1

Cu gândul la locurile de Superligă, Martalogii Activi au făcut instrucție cu Ambianța Steaua

Martalogii Activi, o echipă care trage pentru locurile de Superligă, și Ambianța Steaua, una dintre formațiile din Liga I Sud aflate în ascensiune, s-au întâlnit marți seara pe terenul din Ghencea.

Dornici să rămână în cursa pentru podium, Martalogii Activi au controlat în totalitate meciul cu Ambianța Steaua, pe care l-au câștigat cu 7-1, după ce la pauză au condus cu 3-1, iar în partea secundă au continuat să apese pedala de accelerație.

Andrei Popescu și Vârlan Robert au fost vârfurile de lance ale învingătorilor, cu câte o dublă marcată, celelalte reușite ale Martalogilor aparținându-le lui Calea Viorel, Dragomir Cristian și Constantin Ștefan.

De partea cealaltă, mijlocașul Teogas Dan a înscris în prima repriză golul de onoare al Ambianței Steaua, care a avut și doi jucători avertizați cu cartonaș verde, Stoicescu Mugur și Cernat Bogdan.

În urma acestei victorii la scor, Martalogii Activi acumulează 31 de puncte și este pe locul 5 în clasamentul Ligii I Sud, la trei puncte distanță de podium, și de visul de a prinde Superliga Prieteniei 2016, în vreme ce Ambianța Steaua rămâne cu 18 puncte și se află pe poziția a 11-a a ierarhiei.

Articole similare

Close