ArticoleLiga 1

Două reprize identice pentru un egal între Chipita Stars și Ambianța Steaua, în Liga I Sud

Chipita Stars și Ambianța Steaua s-au întâlnit marți seara într-o partidă între două formații care nu au prea multe griji pe finalul de sezon al Ligii I Sud.

Meciul de pe terenul din Ghencea a fost unul echilibrat și a oferit două reprize identice, în urma cărora cele două echipe „au dat-o la pace”.

La cabine s-a intrat cu scorul de 1-1, pentru ca, în final, Ambianța Steaua și Chipita Stars să încheie duelul direct cu scorul de 2-2.

Nica Costel și Dumitru Rafael au punctat pentru Ambianța Steaua în acest meci, în timp ce golurile Chipitei au fost marcate de Zaharia Dragoș și Cristea Cosmin.

În urma acestui rezultat, fiecare echipă își mai adaugă un punct la zestrea de puncte obținute în acest sezon: Chipita Stars este pe locul 7, cu 20 de puncte, iar Ambianța Steaua ocupă poziția a 10-a, cu 19 puncte.

Oportunitate pentru echipe

Indiferent de rezultatele înregistrate și de locurile ocupate în clasament, toate echipele din Liga Prieteniei, și nu numai, au oportunitatea de a participa, între 11 și 14 august, la Albena, Bulgaria, la Friendship Open Tournament.

Subvenționarea pentru acest sezon este în cuantum de 1.500 de euro și se acordă pentru 6 persoane dintr-o echipă. Pot participa oricâte persoane, inclusiv prieteni, iubite și rude.
Pot participa și echipe care nu au făcut parte din competițiile Ligii Prieteniei, dar acestea nu beneficiază de subvenție și li se vor aplica alte prețuri.

La cerere, pentru prietenii din cadrul Ligii, prețurile preferențiale pot fi oferite și pentru sejur mai mare de trei zile, două nopți, dar nu beneficiază de subvenție.

În urma protocolului semnat cu partenerii bulgari, vor participa echipe din mai multe țări, iar Bulgaria va aduce cel puțin 10 echipe.

Articole similare

Articol

Close
Close