Articole

Derby-ul Etapei a V a in Liga 1!

Derby-ul Etapei a V a in Liga 1!

 

Astazi, de la ora 20:50 se anunta un meci spectacol in Liga Prieteniei pe terenul din Rahova, intre Hooligans United si FC Unirea. Un duel intre doua echipe ce aspira la titlul de campioana sau cel putin la podiumul Ligii 1.

FC Unirea este neinvinsa in 4 meciuri cu 20 de goluri marcate si 8 primite, locul 3 la egalitate cu primul loc FC Berceni, in timp ce Hooligans United isi joaca astazi o carte importanta pentru a ramane cu pretentii in lupta pentru primele 3 locuri. Ambele echipe practica un joc spectaculos, bazat pe atac, in special cei de la Hooligans cu cele 30 de goluri in 4 partide. FC Unirea il au in lot probabil pe unul dintre cei mai buni jucatori din Liga, mijlocasul Iordan Cristian adus de la Inter Bucharest 1, un jucator complet cu viteza de joc, pase exacte, control excelent al balonului si nu in ultimul rand cel mai bun marcator al echipei.

Cei de la Hooligans United au intarit lotul si ei cu doi jucatori foarte buni, tot de la Inter Bucharest 1, Manea Catalin si Cimpeanu Gheorghe, doua achizitii ce s-au dovedit excelente, jocul lor fiind unul de pase si foarte tehnic. De urmarit in aceasta seara este si Grecu Gabriel jucatorul cu tun in picioare putem spune, golgheterul echipei cu 8 goluri marcate. Asteptam cu maxim interes aceasta partida cat si celelalte meciuri ce se disputa in aceasta seara!

 

Articole similare

Close