Articole

Se conturează clasamentele în Ligile a II-a și a III-a! Vezi programul meciurilor de miercuri din Liga Prieteniei

Finalul de sezon se apropie cu pași rapizi în Liga Prieteniei, iar clasamentele încep să se contureze tot mai clar. Ziua de miercuri programează meciuri pe două arene, cea de la Intrarea Vrabiei și, o noutate, cea din Pantelimon – Antilopa, localizată pe șoseaua Dudești-Pantelimon nr. 44.

Seara de fotbal începe la ora 20:00. Terenul de la Vrabiei va găzdui un duel extrem de important din Liga a II-a Seria 2. Aflată pe ultima treaptă a podiumului, Metalplast are nevoie neaparată de victorie în partida cu Segula, dacă vrea să rămână în cursa pentru locurile promovabile. Concomitent, pe arena de la Antilopa este programat un meci din Liga a III-a Seria 2, între vecinele de clasament Pet 18 (locul 7) și Faraonii (locul 8).

Urmează, de la 20:50, două dueluri așteptate din Liga a III-a Seria 3. Pe terenul de la Vrabiei se vor întâlni formația de pe poziția secundă, Cluj Bruj, și echipa de pe locul 3, FC Oltenia, în timp ce, pe arena de la Antilopa, liderul Martalogii Activi va primi replica „lanternei roșii” Crazy Boys.

De la 21:40 ne mutăm în Liga a II-a Seria 1, unde Lokomotiva Giulești are nevoie disperată de victorie în partida cu Panthers Squad, locul 15, pentru a ieși din zona retrogradabilă. Disputa dintre cele două va avea loc pe arena de la Vrabiei.

Ultimele patru meciuri ale serii vor conta pentru Liga a III-a. Mai întâi, de la ora 22:30, pe terenul de la Vrabiei, liderul din Seria 2, Oscar Team, va primi replica celor de la Phoenix Berceni, aflați pe poziția a patra. Simultan, pe arena de la Antilopa este programat un meci ce va conta pentru Seria 3, între SPP Titan (locul 4) și Diham Boys (locul 7).

Seara de fotbal se încheie cu disputele de la ora 23:20. Pe terenul de la Vrabiei se va desfășura o partidă din Seria 4, unde liderul Lamotești Lion va da piept cu echipa de pe locul 4, FC Boys, în timp ce, pe arena de la Antilopa, cortina va fi trasă de întâlnirea din Seria 1 dintre Spiru Haret (locul 5) și United Team (locul 9).

 

Articole similare

Close