ArticoleLiga 1 Est

Atletico Urziceni a făcut instrucție cu Real București în derby-ul pentru locul 3 al Ligii I Est

Atletico Urziceni și Real București s-au înfruntat joi seară, pe terenul de Giulești, într-un derby pentru podiumul Ligii I din Zona Est.

După o primă repriză echilibrată, pe care au câștigat-o cu 1-0, grație golului marcat de Stanimir Liviu un minut înainte de pauză, băieții din Urziceni s-au dezlănțuit în partea secundă, când au mai punctat de patru ori, fără să primească gol.

Gusa Antonio, Constantinov Andrei și Stroe Adrian, cu o dublă, au înscris celelalte goluri ale învingătorilor din acest duel, care au etalat în această dispută din etapa a șaptea a Ligii I Est o defensivă de netrecut, în fața uneia dintre echipele bune ale campionatului.

Grație acestui succes categoric, Atletico Urziceni își consolidează locul de pe ultima treaptă a podiumului și, cu 16 puncte, se apropie la două lungimi de Young Boys, formația de pe poziția secundă.

De partea cealaltă, Real Absolut rămâne pe locul 4, dar, cu numai nouă puncte acumulate în șapte partide, pierde contactul cu formațiile de pe podium.

Articole similare

Close