Articole

F.C. GEI castiga duelul cu Lokomotiva Giulesti din Liga II Seria 1, cu scorul de 6-5, intr-un meci echilibrat pe tot parcursul acestuia!

Aseara, pe terenul din aleea vrabiei nr.22, am avut un meci din Liga II Seria 1, intre Lokomotiva Giulesti si FC GEI. Lokomotiva Giulesti este intr-o crestere de forma, locul 12 ocupat de acestia inaintea acestei confruntari, echipa venind dupa victoria cu Tigers Mihailesti, 4-2. Adversara ei este echipa de pe locul 14, F.C. GEI, la doar un punct in spatele celor de la Lokomotiva Giulesti.

Dupa cum am preconizat, am avut un duel extrem de strans, intre doua echipe de valori apropiate. Tane Cristian deschide scorul pentru Lokomotiva Giulesti in minutul 8, insa acestia sunt egalati repede, in minutul 9 de F.C. GEI prin Bogdan Popescu. Fundasul celor de la GEI, Danciulescu Paul inscrie de doua ori in minutele 14 si 16, in timp ce baietii din Giulesti mai puncteaza decat odata prin Precup Razvan. 3-2 in favoarea celor de la F.C. GEI in prima repriza, avantaj de un gol ce se dovedeste hotarator la finalul partidei.

In minutul 21 din actul secund, atacantul celor de la F.C. GEI, Burlan Marius face 4-2. Lokomotiva Giulesti nu renunta la lupta si revine prin golul lui Draghici Robert din minutul 27, doar ca in minutul imediat urmator F.C. GEI sa puncteze iar prin Sarcau Cristian, scorul devenind 5-3 in favoarea lor. Scorul devine iarasi unul strans in minutul 30 prin reusita celor de la Lokomotiva Giulesti, 5-4 si meciul era deschis oricarui rezultat. Burlan Marius isi linisteste echipa prin golul marcat de el din minutul 36, golul de 6-4 si chiar daca Lokomotiva Giulesti marcheaza in minutul 39 golul de 6-5, prin Postinaru Laurentiu, acesta nu este suficient pentru a scoate nici macar un punct din acest duel.

Victorie si 3 puncte pentru F.C. GEI, echipa ce urca pana pe 11 in clasamentul Ligii a II a Seria 1, in timp ce Lokomotiva Giulesti cade un loc, pana pe 13 dupa acest esec.

Articole similare

Close