ArticoleArticole prima paginaBUCURESTICompetitiiLiga 1 Est

Liga I Est: FC Capitals a învins-o pe Old Boys grație unei prime reprize excelente. Popescu Cristian a reușit un hat-trick pentru învingători

Liga I din Zona Est a Ligii Prieteniei București a programat marți seara, pe terenurile de la Plazza, meciurile din cadrul etapei a 10-a.

FC Capitals a primit replica celor de la Old Boys, în fața cărora nu a avut prea mari probleme, impunându-se la scor de tenis, 6-3.

Băieții de la FC Capitals au reușit o primă repriză excelentă, câștigată cu 5-1, fiind în mare măsură siguri de victorie încă de la pauză.

Partea secundă pe care și-au adjudecat-o la limită, 2-1, nu a reprezentat pentru cei de la Old Boys decât o palidă consolare și nu a făcut decât să reducă din proporțiile scorului final.

Popescu Cristian a fost eroul celor de la Capitals, punctând de nu mai puțin de 3 ori în poarta adversă, celelalte reușite ale învingătorilor fiind semnate de Stefuc Ștefan, Negrila Stelica și Manda Liviu.

De partea cealaltă, pentru Old Boys au marcat Achim Dumitru, Păun Nicolae și Constantin Robert.

Grație acestui succes, Capitals acumulează 12 puncte și urcă spre prima jumătate a clasamentului Ligii I Est, ocupând în prezent poziția a noua, în vreme ce Old Boys rămâne cu 2 puncte și este penultima în ierarhie.

Articole similare

Close