Articole

L.s.T Racari se impune in duelul cu Sincai Team din Liga II Seria 2, scor 4-2!

Sincai Team, echipa de pe locul 12 in Liga II Seria 2, a intalnit aseara, echipa de pe locul 7, L.s.T. Racari. Chiar daca in prezent ocupa locul 7, baietii de la Racari au inca sanse mari la promovarea in Liga I, dat fiind faptul ca au 2-3 restante de jucat fata de adversarele ei la promovare, locul 2 cel putin, nefiind departe. Daca invingeau aseara, puteau pana pe 4 in clasamentul Ligii secunde, Seria 2.

L.s.T Racari controleaza prima repriza, scorul fiind deschis de ei, in minutul 10, prin reusita lui Petrache Razvan. In minutul 15, Marius Costin duce scorul la 2-0, scor ramas pe tabela si la fluierul pauzei. Defensiva celor de la Racari a functionat bine, acestia rezistand fazelor ofensive ale celor de la Sincai Team, poarta lor ramanand fara gol primit in primul act.

In repriza secunda, aceeasi echipa reuseste sa inscrie prima, Racari, prin Filica Ionut, in minutul 25, acelasi jucator ducand scorul la 4-0 in minutul 28 al partidei. Andrei Bratu de la Sincai Team primeste un cartonas rosu in minutul 32,  cu toate acestea echipa lui reuseste sa inscrie de doua ori, in minutele 37 si 39, reusite semnate Florea Eduard. Aceste doua goluri marcate de baietii de la Sincai Team nu au fost suficiente pentru a scoate macar un punct din acest meci, toate cele 3 puncte mergand la formatia L.s.T Racari, scor final 4-2 pentru acestia.

Articole similare

Close