ArticoleArticole prima paginaBUCURESTICompetitiiLiga 1

Liga I Sud: Un nou nume în cursa pentru play-off! Ambianța Steaua a trecut la limită de FC Juve și urcă spre vârful ierarhiei

Runda a 12-a a Ligii I Sud a programat, marți seara, pe terenul de la Plazza, un duel între două dintre surprizele frumoase ale campionatului, Ambianța Steaua și FC Juve, două formații ce pot emite pretenții la locurile de play-off grație evoluției din primele 11 etape.

Așa cum ne-am așteptat, jocul direct dintre Ambianța Steaua și FC Juve a fost unul pe cât de disputat, pe atât de echilibrat, în care cele două echipe au demonstrat că nu întâmplător sunt considerate două dintre revelațiile acestui sezon din Liga I Sud.

Prima repriză a fost una în care cele două combatante au părut mai degrabă preocupate să nu primească gol decât să înscrie, astfel că prima modificare a tabelei a survenit târziu, în minutul 18, când Drăgan Fabian a deschis scorul pentru Ambianța Steaua, care a intrat astfel cu avantaj minim la cabine.

Scenariul s-a repetat în repriza secundă, când timp de 13 minute cele două defensive au fost de netrecut.

Bratu Cristian a punctat în minutul 33 pentru Ambianța Steaua și a dus scorul la 2-0 în favoarea echipei sale.

Pe final, băieții de la FC Juve au forțat revenirea, dar nu au reușit decât să marcheze golul de onoare, prin Arsene Mihai, cu 4 minute înainte de finalul meciului.

Ambianța Steaua s-a impus astfel la limită, cu 2-1, și acumulează 20 de puncte, urcând pe poziția a cincea a clasamentului Ligii I Sud.

De partea cealaltă, FC Juve rămâne cu 15 puncte și se află pentru moment pe locul 8 al ierarhiei, însă este despărțită de doar un punct de locurile de play-off.

Articole similare

Close