Articole

Un antrenament cu public doar pentru F.C. Salaj Boys, in disputa cu lanterna rosie F.C. Artizanat, victorie la scor, 11-0 pentru baietii din Salaj!

F.C. Artizanat a avut aseara un test dificil in Liga II Seria 2, in fata celor de la F.C. Salaj Boys, locul 8 inaintea inceperii partidei.

F.C. Salaj Boys a rezolvat aceasta partida inca din prima repriza, repriza in care a marcat 7 goluri fara sa primeasca vreunul. Golurile reprizei au fost marcate de Lixandru Florin, doua reusite in minutele 7 si 10, Iulian in minutul 10, Dobra Robert si Costache Robert in minutele 14 si 15, Radulescu Adrian in minutul 16 iar ultimul a fost inscris in minutul 20 de acelasi Costache Robert. O evolutie convingatoare a celor de la F.C. Salaj Boys in aceasta repriza, meciul fiind deja adjudecat.

In actul secund, Costache Robert face hattrick-ul, in minutul 27, urmat de golul lui Leca Iulian din minutul 32, scorul devenind un drastic 9-0 dupa aceste reusite. Lixandru Florin face hattrick-ul in minutul 37, dupa o evolutie convingatoare din partea acestui jucator, iar tabela este inchisa de acelasi Costache Robert, in minutul 39, 4 goluri in dreptul lui in aceasta partida.

Scor final 11-0, nici o problema pentru F.C. Salaj Boys in fata lanternei rosii a seriei, un antrenament doar incheiat cu un scor mare, convingator.

 

Articole similare

Close