ArticoleArticole prima paginaBUCURESTICompetitiiCupa LigiiLiga 1Liga 1 EstLiga 2Liga 2 Est

Retrospectiva săptămânii 29 mai – 2 iunie: Vezi cele mai importante evenimente din ultima etapă a sezonului regulat din Liga I Sud și Liga I Est

Săptămâna 29 mai – 2 iunie a coincis cu finalul sezonului regulat în Liga I Sud și Liga I Est, unde s-au disputat astfel ultimele partide înainte de debutul play-off-ului și al play-out-ului, precum și meciuri importante ce s-au jucat în grupele superioare ale Cupei Ligii.

Luni au intrat în arenă formațiile care domină cele două ligi secunde.

Pero Cars a primit replica celor de la Progresul Spartac, de care a trecut cu scorul de 4-2, consolidându-și astfel poziția de lider al clasamentului Ligii a II-a Est (vezi aici detalii despre acest meci).

Nici formația care domină Liga a II-a Sud, FC PTM, nu s-a împiedicat în partida pe care a jucat-o în compania celor de la AVB, de care a dispus cu 3-1, ajungând astfel la al 12-lea succes în tot atâtea etape disputate în acest campionat (vezi aici detalii despre meci).

În derby-ul ultimei etape din Liga I Est s-au întâlnit liderul Piatra Albă și Martalogii Activi, formație ce ocupa locul 3 al clasamentului la acel moment.

Datorită, în principal, unei prime reprize de senzație, adjudecate cu 4-0, Piatra Albă s-a impus în final la scor de tenis, cu 6-2. „Gemenii golului”, Oprea Ionuț (4) și Oprea George (2), au punctat pentru învingători, în vreme ce pentru învinși au marcat golurile de onoare Boștoarcă Cristian și Rugină Alper, iar cele două combatante merg de mână în play-off, Piatra Albă de pe primul loc, iar Martalogii Activi de pe poziția a patra (vezi detalii aici despre acest meci).

Într-un alt meci tare, Hooligans a învins-o pe Patizan București cu 5-2. Drăgan Sorin (2), Vasile Răzvan, Chirchalan Marius și Marius Constantin au punctat pentru învingători, în timp ce Bogdan Dragoș a semnat o dublă pentru învinși.

În urma acestui rezultat, Hooligans merge în play-off de pe ultima treaptă a podiumului, iar Partizan București a prins locul 6, ultimul care asigură calificarea în play-off (vezi aici detalii despre acest meci).

În play-off-ul Ligii I Est mai merg FC Văscăuți și Electroputere, care s-au duelat în runda de final a campionatului.

Băieții de la FC Văscăuți nu au avut milă de adversari și au început ca din tun partida, conducând la pauză cu scor de neprezentare, pentru ca în final să se impună cu 4-1, grație reușitelor semnate de Babageanu Mihai (3) și Matei Bogdan.

Golul de onoare al celor de la Electroputere a fost marcat de Oancea Andrei (Vezi aici detalii despre meci).

În Liga I Sud, Ambianța Steaua a dat piept celor de la FC Berceni, campionii în exercițiu ai competiției, de care a trecut dramatic, cu 7-6, cele două formații mergând împreună în play-off (vezi aici detalii despre acest meci).

ATVROM s-a impus în cele două derby-uri pe care le-a jucat în această săptămână, 7-1 cu Sălaj Boys și 1-0 cu B&B, și s-a calificat în play-off de pe poziția secundă a clasamentului Ligii I Sud (vezi aici și aici detalii despre aceste meciuri).

În grupele superioare ale Cupei Ligii, ATVROM și Liverpool Team au trecut de Dortmund București, prima cu 7-3 și a doua cu 2-0, și se pregătesc deja de semifinalele competiției.

Articole similare

Close