ArticoleArticole prima paginaBUCURESTICompetitiiLiga 1

Liga I Sud: B&B a învins-o pe FC Juve și a urcat în fotoliul de lider al clasamentului! Vezi rezultatele de marți

Seara de marți ne-a adus, la Plazza, primele partide din cadrul etapei a patra a Ligii I Sud.

Cu punctaj maxim după primele trei etape și după ce runda trecută a învins-o pe campioana FC Berceni, B&B s-a menținut pe aceeași linie pozitivă și a trecut fără prea mari emoții de FC Juve, cu 5-1, după ce la pauză a condus cu 2-0.

Cu un hat-trick, Barbu Leonard a fost vârful de lance al celor de B&B, pentru care au mai punctat Șelaru Alexandru și Mateescu Cristian, în timp ce golul de onoare al învinșilor a fost înscris de Vasile Claudiu.

În urma acestui rezultat, B&B este lider în clasamentul Ligii I Sud, cu 12 puncte, cel puțin până la derby-ul din această seară dintre Liverpool Team și FC Berceni, în timp ce FC Juve este pe locul 11, cu 3 puncte, dar și două jocuri în minus.

La capătul a două reprize identice, SJCAM Romania și FC OSLM au încheiat nedecis duelul din etapa a patra a Ligii I Sud, scor 4-4. Strugariu Cristian și Paul Rădulescu au semnat câte o dublă pentru SJCAM, în timp ce pentru FC OSLM au punctat Bernard Ionuț, de trei ori, și Stoican Vasile.

În urma acestui rezultat, FC OSLM este pe locul 6 al ierarhiei, cu 5 puncte, în timp ce SJCAM Romania este pe 9, cu 4 puncte.

Real Rapid București a obținut primul succes al sezonului în fața „lanternei roșii” FC Colentina, de care a trecut cu 5-3, după 2-0 la pauză.

Șușnea Marius a fost erou celor de la Real, cu patru goluri înscrise, în timp ce cojocaru Mircea a punctat o dată pentru învingători, care acumulează astfel 4 puncte și urcă pe poziția a 10-a a clasamentului.

Ambianța Steaua și Sălaj Boys au oferit un veritabil festival de goluri. După ce la cabine s-a intrat cu scorul de 4-2 în favoarea celor de la Ambianța Steaua, partea secundă le-a aparținut băieților din Sălaj, astfel că partida s-a încheiat spectaculos, dar nedecis, cu scorul de 8-8.

Ticu Nicolae a fost eroul celor de la Ambianța Steaua, cu 4 goluri marcate, secondat de Stronschi Rafael, cu o dublă, Stanciu Traian și Sandu Relu.

De partea cealaltă, Dobra Marian și Grigore Cristian, cu câte un hat-trick, alături de Lixa Florin și Ciobanu Iulian, au punctat pentru Sălaj Boys.

Grație acestui rezultat, Ambianța Steaua acumulează primul punct al sezonului și este penultima în clasament, în timp ce Sălaj Boys face 4 puncte și se află pe locul 7.

Articole similare

Close