ArticoleLiga 1 Est

Young Boys a câștigat la limită derby-ul cu Atletico Urziceni și și-a consolidat poziția secundă în Liga I Est

Young Boys și Atletico Urziceni au evoluat joi seară în derby-ul etapei cu numărul opt din Liga I a Zonei Est.

Pe terenul din Giulești, Young Boys s-a impus la limită, cu 4-3, și a avut emoții pe final de meci, după ce a condus cu 1-0 la pauză și cu 3-0 în partea secundă.

Miron Leonard a deschis scorul în minutul 7 pentru Young Boys, iar până la pauză nu s-a mai marcat, astfel că „Tinerii” au intrat la cabine cu avantaj minim.

Tot ei au început mai bine și partea secundă, iar Găman Eduard (min. 23) și Călinescu Dragoș (min. 26) au dus scorul la 3-0.

În ultimele zece minute ale partidei, Atletico Urziceni a forțat revenirea, iar Stanimir Liviu (min. 31) și Stroe Liviu (min. 33) au redus diferența la un singur gol.

În minutul 34, Călinescu Dragoș a dus scorul la 4-2 pentru Young Boys, care a trăit periculor pe final.

Stroe Liviu a refăcut diferența de un gol un minut mai târziu, însă Atletico Urziceni nu a fost capabilă să egaleze, astfel că Young Boys s-a impus la limită, cu 4-3.

În urma acestei victorii, Young Boys acumulează 21 de puncte și își consolidează poziția secundă în clasamentul Ligii I Est, distanțându-se la cinci puncte în fața celor de la Atletico Urziceni, care au rămas cu 16 puncte și ocupă ultima treaptă a podiumului.

Articole similare

Close