ArticoleArticole prima paginaBUCURESTICompetitiiLiga 1 Est

Liga I Est: Piatra Albă, Hooligans și FC Văscăuți s-au impus în derby-urile etapei a 13-a

Liga I Est a programat, marți seara, pe terenurile de la Plazza, partidele din cadrul etapei a 13-a a sezonului.

Capul de afiș al serii a fost derby-ul dintre liderul Piatra Albă și ocupanta poziției a treia a clasamentului, Martalogii Activi.

Piatra Albă a reușit o primă repriză senzațională, adjudecată cu 4-0, și s-a impus în final la scor de tenis, cu 6-2, grație reușitelor semnate de „gemenii golului” Oprea Ionuț (4) și Oprea George (2), în vreme ce pentru Martalogii Activi au marcat golurile de onoare Boștoarcă Cristian și Rugină Alper.

Partizan București și Hooligans, două dintre candidatele la play-off, au făcut o rundă inaugurală echilibrată, încheiată nedecis, scor 2-2.

„Huliganii” au ieșit mult mai montați de la cabine și și-au adjudecat repriza secundă cu 3-0, pentru a se impune astfel cu 5-2.

Drăgan Sorin (2), Vasile Răzvan, Chirchalan Marius și Marius Constantin au punctat pentru învingători, în vreme ce Bogdan Dragoș a semnat o dublă pentru învinși.

Ocupanta poziției secunde, FC Văscăuți, a primit replica celor de la Electroputere, aflați în plină cursa pentru un loc de play-off.

Băieții de la FC Văscăuți nu au avut însă milă de adversari și au început ca din tun partida, conducând la pauză cu scor de neprezentare, pentru ca în final să se impună cu 4-1, grație reușitelor semnate de Babageanu Mihai (3) și Matei Bogdan.

Golul de onoare al celor de la Electroputere a fost marcat de Oancea Andrei.

Clasamentul la zi al Ligii I Est poate fi consultat aici

Articole similare

Close