Articole

F.C. Rahova infranta in turul disputei cu Gigantii, scor 2-4, un scor ce le da sanse reale celor de la Gigantii, de calificare in faza urmatoare a Cupei Ligii!

In acest meci s-au intalnit doua echipe aflate in aceeasi liga si serie, anume Liga II Seria 2, F.C. Rahova si echipa Gigantii. Baietii din Rahova sunt pe locul 2 in campionat, la egalitate cu liderul Liverpool Team, in timp ce formatia Gigantii ocupa locul 13 in aceasta serie. Aceste doua echipe s-au intalnit pe 29 septembrie 2015, intr-un meci castigat de F.C. Rahova cu scorul de 8-5. ”Calculele hartiei” ne aratau ca echipa F.C. Rahova porneste favorita in acest meci, de vazut insa era, ce replica aveau sa dea Gigantii la aceste calcule.

Vizibil intarita, echipa Gigantii a facut un meci bun, scorul fiind deschis in minutul 8 de Albu Antonio. Iordan Cristian, transferat de la F.C. Unirea, inscrie si el in minutul 11, echipa lui intrand la pauza cu un avantaj de doua goluri pe tabela de marcaj.

In actul secund, F.C. Rahova se trezeste si incepe sa isi faca jocul, in minutul 30, Eduard reduce din diferenta iar in minutul 33 baietii din Rahova egaleaza pe tabela, prin reusita lui Pitea Mihai. Gigantii insista mai mult pe faza ofensiva, pe acest final de meci, iar acest lucru le aduce golul de 3-2 din minutul 38, gol marcat de Vulpe Gabriel. Victoria nu le putea scapa dupa golul de 4-2 inscris de Iordan Cristian, victoria celor de la Gigantii fiind una la doua goluri diferenta, in turul acestei faze de Cupa Ligii, returul fiind unul interesant, nimic nu este jucat in aceasta dubla mansa.

 

Articole similare

Close