Articole

Show marca Dincă Sorin în partida BKO vs Sporting București, din Liga I

BKO Team a pulverizat-o pe Sporting București în duelul lor direct din Liga I, disputat joi seară, pe terenul din Crângași. După 4-1 la pauză, BKO s-a impus în final cu 11-2, la capătul unei partide în care Dincă Sorin a făcut spectacol, marcând nu mai puțin de opt goluri.

Dincă Sorin și-a început recitalul încă din primul minut, când a deschis scorul pentru BKO, după care Neagu Ionuț a dus scorul la 2-0 în minutul 6.

Niculescu Ninel a redus din diferență pentru Sporting București în minutul 12, dar nu a făcut decât să-i înfurie pe cei de la BKO.

Dincă Sorin (min. 17) și Cotoi Paul (min 20) au stabilit scorul pauzei la 4-1, iar repriza secundă a fost un adevărat măcel.

Dincă Sorin a marcat de încă șase ori, în minutele 29, 33, 34, 37, 39 și 40, întrerupt de coechipierul său Sârbu Mihai, în minutul 31. De partea cealaltă, Niculescu Ninel a reușit „dubla” pentru Sporting București în minutul 30, dar golurile sale au fost o simplă consolare pentru învinși.

În urma acestui rezultat, BKO Team este pe locul 7 în Liga 1, cu 31 de puncte, în timp ce Sporting București ocupă poziția a 17-a în clasament, cu 14 puncte.

Articole similare

Close