ArticoleCupa Ligii

Liverpool Team s-a răzbunat pe Bizz Brasil în turul semifinalei de Cupă și este favorită la calificarea în finală

Liverpool Team și Bizz Brasil s-au duelat vineri seara, pe terenul din Ghencea, în manșa tur a semifinalei Cupei Ligii.

Disputa dintre cele mai bune echipe ale sezonului a reprezentat reeditarea derby-ului pentru titlul Ligii I Sud, iar „Cormoranii” au reușit să răzbune înfrângerea din campionat și să se impună cu 3-1, după ce la pauză au condus cu 2-1, provocându-i astfel lui Bizz Brasil primul eșec din actuala ediție a Ligii Prieteniei.

Liverpool Team a pus stăpânire pe joc încă din primele minute și a reușit să deschidă scorul repede, prin căpitanul Robu Alin, în minutul 3.

Bizz Brasil a acuzat șocul primirii golului și nu a izbutit să reacționeze, iar, în minutul 8, Ionuț Zaina a dublat avantajul „Cormoranilor”, la capătul unei faze colective superbe realizate de LFC, din care defensiva adversă nu a înțeles nimic.

Campioana Ligii Prieteniei a reușit să reducă din diferență cu un minut înainte de pauză, prin Miguel Constantin, care a profitat de o eroare în defensiva „Cormoranilor”.

Tot Liverpool Team a fost la cârma jocului și în partea secundă, dar deținătoarea Cupei Ligii nu a izbutit să mai înscrie decât o dată, la jumătatea reprizei, prin același Ionuț Zaina, care a dus scorul la 3-1 și și-a încununat cu o dublă evoluția excelentă din această partidă.

Succesul cu 3-1 îi conferă lui Liverpool Team statutul de favorită la calificarea în finala Cupei Ligii, în perspectiva returului semifinalei care se va disputa marți.

Articole similare

Close