Articole

Old Boys arata calitate in joc si invinge echipa Vetlife cu scorul de 4-1, in Liga II Seria 1!

Dupa ce luni au remizat cu West Boys, scor 3-3, baietii de la Vetlife au avut un alt test in Liga II Seria 1, impotriva celor de la Old Boys, locul 17 in clasament. Probabil oboseala a avut un cuvant de spus in lotul celor de la Vetlife, deoarece aseara acestia nu au avut o evolutie satisfacatoare. Dupa jumatatea campionatului, unele dispute pot insela calculele hartiei, multe din echipele ce nu au avut un parcurs bun la inceput, se pun la punct acum, iar asta se vede in rezultatele acestora.

Prima repriza a fost una de lupta, ambele defensive facand o treaba destul de buna, insa cea a baietilor de la Vetlife a cedat o data in minutul 16, atunci cand Barbu Adrian fructifica o faza de atac a celor de la Old Boys si marcheaza golul de 1-0. Acesta a fost si scorul pauzei, avantaj minim pe tabela pentru Old Boys, defensiva facand o treaba excelenta lasand poarta intacta in primele 20 de minute ale partidei.

In repriza secunda era asteptata o replica a celor de la Vetlife, aceasta venind in minutul 30, atunci cand Grecu Grabriel marcheaza pentru 1-1. Eram tentati sa credem ca baietii de la Vetlife aveau sa castige sau cel putin sa scoata un egal din acest meci, insa Old Boys ataca in ultimele 10 minute ale partidei mai mult, aratand un fotbal frumos, fotbal ce avea sa ii rasplateasca in cele din urma. Niculae Vasile inscrie in minutul 35 si o duce pe Old Boys in avantaj de un gol. Vetlife nu revine de data aceasta si este taxata inca de doua ori, prima data in minutul 37, prin Harbuz Victor, iar a doua oara la reusita lui Barbu Adrian, jucator ajuns la doua reusite in acest meci.

Scor final 4-1 in favoarea celor de la Old Boys, o victorie frumoasa impotriva unei echipe de pe locul 6 al Seriei 1 din Liga II, o victorie care arata ca dupa aceasta pauza competitionala echipa arata altceva.

Articole similare

Close