Articole

Condusă pentru al treilea meci consecutiv, Liverpool Team a revenit și și-a demolat adversara după pauză

Liverpool Team a mai făcut luni seară, pe terenul de la Plazza, un pas spre Liga I. Conduși cu 1-0 în prima repriză a disputei cu Ambianța Steaua, „Cormoranii” au revenit admirabil și au mitraliat poarta adversă pe final de meci, mulțumită, în principal, prestației lui Alexandru Mihai, care a tras echipa după el în momentele dificile.

Primele 10 minute au fost unele în care cele două formații s-au tatonat și au riscat destul de puțin, tabela fiind modificată abia în minutul 11, când Traian Stanciu a deschis scorul pentru Ambianța Steaua.

Un moment pentru care băieții de la Ambianța merită toate aprecierile și care arată ce înseamnă Liga Prieteniei s-a petrecut înainte de golul egalizator al celor de la Liverpool. După o fază în care arbitrul a dictat greșit un presupus henț la marginea careului lui Liverpool, cei de la Ambianța, conștienți de faptul că nu a fost henț, au ales să le dea mingea înapoi „Cormoranilor”, în ciuda faptului că aveau șansa să se distanțeze la 2-0.

După acest moment, în scenă a intrat Alexandru Mihai, care mai întâi a egalat în minutul 15 și a stabilit scorul pauzei, 1-1.

După reluare, același Alexandru Mihai a realizat hat-trick-ul în minutele 26 și 28 și a rezolvat, practic, ecuația învingătoarei din acest duel.

Pe final de partidă băieții de la Ambianța au căzut fizic, în timp ce Liverpool Team a continuat să-și facă jocul și să marcheze goluri superbe, la finalul unor acțiuni splendide, în care mingea a trecut pe la toți jucătorii.

Pană Mădălin a făcut „dubla” în minutele 31 și 36, pentru ca Andrei Coman, căpitanul „Cormoranilor”, să ducă scorul la 6-1 cu trei minute înainte de final.

Nu avea să fie însă ultimul gol al meciului, pentru că Gheorghe Laurențiu a închis tabela în minutul 38, când a stabilit scorul final la 7-1.

Astfel, Liverpool Team ajunge la al treilea meci în care este condusă, dar reușește să revină și să își adjudece cele trei puncte, după cele cu Hooligans și FC Rahova.

În urma acestui succes, Liverpool Team vine la un punct în spatele liderului din Liga a II-a, Sălaj Boys, care are însă trei meciuri în plus disputate. De partea cealaltă, Ambianța Steaua este pe locul 8.

 

Articole similare

Close