Articole

VHM castiga un duel foarte important si greu in acelasi timp, in fata celor de la F.C. Arabs, scor 5-4!

VHM, echipa de pe locul 4, a incercat aseara sa nu piarda contactul cu primele 3 locuri din Liga II Seria 1, intr-un meci cu ocupanta locului 7, echipa F.C. Arabs. Se anunta un test dificil pentru baietii de la VHM, in compania unei echipe bune a seriei, o echipa ce pune probleme oricarui adversar din campionat la ora actuala.

Dupa cum preconizam, VHM urma sa aiba viata grea cu formatia F.C. Arabs, scorul fiind deschis de Aziz in minutul 7 al partidei. VHM isi revine din handicapul golului primit si intoarce scorul, in minutele 12 si 13 prin Cristea Robert. In minutul 18, Stoica Razvan face 3-1 pentru VHM dar un minut mai tarziu Abdullah Nasser reduce din diferenta inscriind in poarta celor de la VHM. Voicu Ciprian face 4-2 in minutul 20, dar nu acesta avea sa fie scorul pauzei, deoarece in minutul 20+2, F.C. Arabs marcheaza golul ce o tine aproape de adversar, golul lui Muhammed de 4-3.

A doua repriza a fost una de care pe care, VHM luand act de indarjirea baietilor de la F.C. Arabs, acestia nu au mai riscat foarte mult, incercand sa tina avantajul de un gol avut din prima repriza. Abia in minutul 37 vine un nou gol in acest meci, gol inscris de Capra Constantin pentru VHM, 5-3 in acel moment. Aceasta repriza se termina egal, F.C. Arabs inscrie si ea in minutul 39 prin Muhammed, ajuns la doua reusite in aceasta partida. Se pare ca avantajul de un gol din prima repriza a contat foarte mult, fiind si golul ce a adus toate cele 3 puncte pentru VHM, puncte vitale pentru ramanerea in cursa pentru promovarea in Liga I.

In aceasta serie se contureaza doua mari favorite la promovarea directa in Liga I, Viitorul Voluntari si Whiteland, in aceste conditii locul 3 fiind foarte important pentru urmaritoarele acestora.

Articole similare

Close