ArticoleArticole prima paginaBUCURESTILiga 1

LIGA 1. Prestatie de Copacabana pentru Robu Alin, in Diham Boys – Hooligans! Victorie la scor pentru baietii in negru!

Cu un lot subtire, fara o banca de rezerve, Diham Boys, locul 10 in Liga 1, avea in fata un meci dificil in compania celor de la Hooligans, o echipa cu pretentii la primele 3 locuri in acest sezon. Ultimul meci al zilei de joi, o zi in care am avut meciuri cu rasturnari de situatie si goluri multe.

Goluri au fost si in acest meci, insa nu impartite aproape egal, ca in celelalte partide ci multe in favoarea baietilor de la Hooligans. A fost ziua lui Robu Alin, cel mai bun jucator de pe teren, cu o evolutie foarte buna si in derby-ul cu ATVROM. Deschiderea de scor a venit in minutul 1, la prima faza a meciului. Dupa asa un gol, foarfeca lui Robu Alin din afara careului, normal in fotbalul copilariei se striga ”hai acasa”. Probabil golul campionatului. Vasile Razvan duce scorul la 2-0 in minutul 3. O simpla formalitate pentru Hooligans in prima repriza, cu 3-0 deja in minutul 6, la al doilea gol marcat de Robu Alin. O tresarire de orgoliu pentru Diham Boys, in minutul 9, la golul de 1-3, insa Mita George nu poate aduce decat un gol cu valoare de gol de onoare in acest prim act. Robu Alin face hattrick-ul in minutul 16, iar 4-1 avea sa fie scorul pauzei.

La umbra avantajului de 3 goluri, luat in prima repriza, Hooligans si-a facut jocul obisnuit. Lipsa schimbarilor nu le-a dat nici o sansa de revenire celor de la Diham Boys. Robu Alin isi trece in cont inca doua goluri, pe langa cele trei din prima repriza. Burlacu Cristian reuseste dubla, iar Nita Bogdan reuseste si el sa isi treaca numele pe lista marcatorilor. Cozmin Barbu reduce putin din diferenta, pentru Diham Boys, in minutul 32, insa scorul ramane unul mare in favoarea celor de la Hooligans, 9-2.

O victorie linistita, ba chiar cu spectacol facut de baietii de la Hooligans. Un joc bun pentru acestia in fata unui adversar modest, ca prezenta la teren.

Articole similare

Close