Articole

Diamond Star se impune in duelul cu lanterna rosie a Ligii a II a Seria 1, Tigers Mihailesti, scor 5-3 pentru liderul acestei serii!

Lanterna rosie din Liga II Seria 1, Tigers Mihailesti, a intalnit aseara formatia Diamond Star, liderul acestei serii. Se anunta un meci dezechilibrat intre locul 1 si locul 20, insa lucrurile nu au stat chiar asa.

In minutul 6, Stefan Alin deschide scorul pentru lider, 1-0 si se parea ca meciul intra pe un fagas normal. In minutul 7, ambele formatii marcheaza cate un gol, Tigers Mihailesti prin Radu Danut, respectiv Diamond Star prin acelasi Stefan Alin, marcator al unei duble in acel moment. 2-1 pentru Diamond Star avea sa ramana scorul pauzei, fazele ofensive avute pana la fluierul celor 20 de minute, fiind neconcretizate in goluri.

In actul secund Diamond Star inscrie repede, in minutul 22, prin Florea George, marcatorul golului de 3-1. In minutul 26, iese la rampa Popescu Florin, jucatorul liderului inscrie doua goluri in doua faze consecutive, scorul devenind 5-1 dupa aceste reusite. Diamond Star cedeaza terenul la acest scor si primeste doua goluri in acelasi minut 39, unul de la Orasanu Gabi iar cel de-al doilea de la Arsene Marius. Din pacate timpul nu le-a mai permis celor de la Tigers sa scoata ceva din acest meci, cele doua goluri ramase de recuperat fiind prea multe pentru a scoate macar un egal.

Victorie cu 5-3 pentru Diamond Star, echipa ce se instaleaza confortabil pe prima pozitie a clasamentului in Liga II Seria 1, lupta in aceasta serie fiind insa una stransa daca adaugam candidatele, Viitorul Voluntari, Whiteland si VHM.

Articole similare

Close