Articole

Condusă cu 2-0 la pauză, Fair Play a revenit în partea secundă și a salvat un punct din meciul cu Chipita Stars

Chipita Stars și Fair Play, două echipe fără griji aflate la jumătatea clasamentului, au oferit, miercuri, pe terenul din Agronomie, un meci încordat în duelul lor direct din Liga I.

După ce a fost condusă la pauză de Chipita Stars, Fair Play a reușit să revină în repriza a doua și a smuls un punct din această partidă.

În primul sfert al meciului, cele două ofensive au măcinat în gol defensivele adverse, iar tabela a rămas intactă până în minutul 13, când Marius Stoian a deschis scorul pentru Chipita Stars. Același Marius Stoian a recidivat în minutul 18, când a dublat avantajul echipei sale, care a intrat cu un avantaj de două goluri la pauză.

Cei de la Fair Play au ieșit mai montați de la cabine și au redus din diferență la cinci minute de la reluare, prin Silea Marian.

Finalul de partidă a fost unul încins, în care Fair Play a alergat după egalare, pe care a și izbutit-o cu patru minute înainte de final, când Liviu Udrea a marcat pentru 2-2, stabilind totodată și scorul final.

În urma acestui rezultat, Chipita Stars este pe locul 10, cu 28 de puncte, în timp ce Fair Play ocupă poziția a 12-a, cu 19 puncte.

Articole similare

Close