ArticoleArticole prima paginaBUCURESTICompetitiiLiga 1

Liga I Sud: Set la 3 în meciul cu Ambianța Steaua pentru ATV ROM, care se menține pe podium

ATV ROM, una dintre surprizele frumoase ale Ligii I Sud, a primit marți seara, pe terenul de la Plazza, replica celor de la Ambianța Steaua, într-o partidă din cadrul etapei a 11-a a campionatului.

Aflată în plină luptă pentru ultima treaptă a podiumului, ATV ROM nu a stat prea mult la discuții cu adversarii de la Ambianța Steaua și și-a adjudecat prima repriză la scor de neprezentare, grație dublei semnate de Ion Lucian în minutele 7 și 11 și autogolului de care a beneficiat în minutul 14.

În partea secundă, cei de la ATV ROM au forțat exact atât cât au avut nevoie pentru a-și păstra avantajul obținut în runda inaugurală, în vreme ce Ambianța a ieșit la joc și a izbutit să conteze și ea pe tabelă.

Repriza secundă s-a încheiat 3-3, astfel că ATV ROM s-a impus la scor de tenis, 6-3, și a mai obținut 3 puncte importante în lupta pe care o duce pentru clasarea pe podiumul Ligii I Sud.

Ion Lucian a făcut hat-trick-ul pentru ATV ROM cu golul din repriza secundă, când au mai punctat pentru învingători Radu Ștefan și Dumitrache Ionuț, în vreme ce golurile învinșilor au fost marcate de Ticu Nicolae și Lupu Tiberiu.

În urma acestui rezultat, ATV ROM acumulează 23 de puncte și se află pe locul 3 al clasamentului Ligii I Sud, în timp ce Ambianța Steaua rămâne cu 14 puncte și ocupă poziția a șaptea a ierarhiei.

Articole similare

Articol

Close
Close