Articole

Războinicii vs Ambianța: Duel superb între golgheteri, succes adus de grup

Ambianța Steaua și Războinicii, două echipe scăpate de griji pe final de sezon, au oferit vineri seară, pe terenul de la Intrarea Vrabiei, un meci superb în ultima etapă a Ligii a II-a Seria 2.

A fost un duel frumos între golgheterii Stanciu Marian, de la Ambianța, și Ene Daniel, de la Războinicii. În final însă, forța grupului a fost cea care a făcut diferența, iar Războinicii s-au impus cu 6-5 (4-2 la pauză), grație unui gol marcat în minutul 39.

Războinicii au fost cei care au deschis balul, Ene Daniel marcând în minutele 6, 7 și 11. Andrei Avram a dus scorul la 4-0 în minutul 13, iar problema câștigătoarei părea în mare măsură rezolvată după nici un sfert de oră din meci.

Stanciu Costin nu a fost însă de acord cu acest deznodământ și a înscris în minutele 14 și 18, stabilind scorul pauzei la 4-2.

Tot Războinicii au început mai bine și partea secundă, punctând în minutul 22 prin Andrei Stoica.

Ambianța a replicat însă imediat prin același Stanciu Costin, care în minutul 28 și-a adus echipa la un singur gol de Războinicii, pentru ca în minutul 35 să egaleze la 5.

Ultimele cinci minute au fost interzise cardiacilor. Ambele formații au căutat golul victoriei, iar cei care au avut câștig de cauză au fost Războinicii, grație reușitei semnate de Ene Daniel cu un minut înainte de ultimul fluier.

S-a terminat 6-5 pentru Războincii, care încheie sezonul pe locul 16, la opt poziții în spatele celor de la Ambianța Steaua.

Articole similare

Close