ArticoleBUCURESTILiga 1

MECI USOR PENTRU ZAGALA, IN COMPANIA CELOR DE LA BUCHAREST CITY, SCOR 6-2!

Ultimul meci al serii de marti, a fost cel dintre ocupanta locului 8, Zagala, si Bucharest City, locul 12 in Liga 1. Se anunta un duel mai dezechilibrat decat o arata clasamentul. Zagala este o echipa cu un potential mare, o echipa ce poate bate pe oricine in Liga 1.

Calculele hartiei au fost corecte. Am asistat la o prima repriza controlata de baietii de la Zagala. Iordache Alin a deschis scorul inca din minutul 1. Au urmat inca 3 goluri, in minutele 6, 7, respectiv 16, ultimul fiind inscris de acelasi Iordache Alin, jucatorul cu o evolutie convingatoare in primul act.

Repriza secunda a fost una egala, insa egalitatea a venit si pe fondul unei relaxari a baietilor de la Zagala. Umbra celor 4 goluri inscrise in prima repriza a fost una suficienta. Minutele 29 si 36 au fost ale favoritilor, cu inca doua goluri inscrise in poarta celor de la Bucharest City. Minutele 22 si 33 au adus doua goluri si de partea locului 12, intr-o repriza in care lucrurile au stat ceva mai bine pentru acestia. Pentru Bucharest City au marcat Catruc Alexandru si Stoica Daniel. Golurile din actul secund pentru Zagala, au fost marcate de Comonita Leonard, respectiv Raducan Alexandru, ambii jucatori cu doua reusite in acest meci.

Cu aceasta victorie, Zagala acumuleaza 27 de puncte si urca pana pe 6 in Liga 1. Bucharest City ramane pe locul 12, in ciuda infrangerii suferite.

Articole similare

Close