ArticoleArticole prima paginaBUCURESTICompetitiiLiga 1

Liga I Sud: Chipita s-a distrat cu FC Colentina, într-un meci în care Nițu Ciprian a reușit un poker

Chipita Stars și FC Colentina, două formații din jumătatea inferioară a clasamentului Ligii I Sud, s-au întâlnit miercuri seara, pe terenul de la Intrarea Vrabiei, într-un meci contând pentru etapa a 12-a a campionatului.

După câteva minute de tatonare, Chipita Stars a deschis scorul în minutul 6, prin Nițu Ciprian, care la jumătatea reprizei a făcut dubla.

FC Colentina a avut o tresărire de orgoliu și a redus din diferență în minutul 12, prin Lazăr Florin, care a marcat cel ce avea să se dovedească golul de onoare al formației sale în acest joc.

Până la pauză, Tudose Alin a făcut 3-1 pentru Chipita Stars, care a intrat astfel la cabine cu avantaj de două goluri, iar la reluare a continuat să atace poarta adversarilor, care nu au mai contat în atac.

Nițu Ciprian și-a continuat reprezentația și a mai marcat de două ori în repriza secundă pentru Chipita Stars, pentru care au mai punctat Manolache Alexandru, Vlad Daniel și Rupedeal Alexandru.

Chipita Stars se impune astfel fără nicio problemă, cu 8-1, și acumulează 13 puncte, ocupând poziția a noua a clasamentului Ligii I Sud.

De partea cealaltă, FC Colentina se află pe locul 13, cu o zestre de doar 3 puncte.

Articole similare

Close