Articole

Astazi incep fazele superioare ale Cupei Ligii cu 4 meciuri de maxim interes, plus un meci din Liga II Seria 1!

Ziua de luni ne propune un duel din Liga II Seria 1 plus patru confruntari extrem de interesante, din fazele superioare ale Cupei Ligii. In aceasta faza a Cupei, meciurile se vor disputa in sistem eliminatoriu, spectacolul fiind unul garantat.

Cele 4 meciuri de Cupa Ligii, de astazi 14.12.2015, sunt:

20:00Sporting BucurestiRoad Runners (terenul din intrarea vrabiei nr.22) – Sporting Bucuresti, echipa de Liga I, aflata la al doilea sezon la Liga Prieteniei, joaca astazi in deschiderea fazelor superioare ale Cupei Ligii, cu formatia Road Runners, locul 7 in Liga II Seria 1. Golgheterii celor doua formatii in acest sezon competitional se afla la egalitate, cate 10 goluri de fiecare pentru Niki (Nicusor Chirica) de la Sporting, respectiv Vlad Grigore de la Road Runners. Calculele acestui meci depind foarte mult de loturile aliniate astazi de ambele formatii, Sporting Bucuresti mai ales avand pe foaia lor de echipa nume importante, insa aceste nume nu sunt mereu prezente la meci, evolutiile acestei echipe fiind oscilante. Un duel ce se anunta destul de echilibrat.

20:50F.C. RahovaGigantii (terenul din intrarea vrabiei nr.22) – in acest meci se intalnesc doua echipe aflate in aceeasi liga si serie, anume Liga II Seria 2, F.C. Rahova si echipa Gigantii. Baietii din Rahova sunt pe locul 2 in campionat, la egalitate cu liderul Liverpool Team, in timp ce formatia Gigantii ocupa locul 13 in aceasta serie. Aceste doua echipe s-au intalnit pe 29 septembrie 2015, intr-un meci castigat de F.C. Rahova cu scorul de 8-5. ”Calculele hartiei” ne arata ca echipa F.C. Rahova porneste favorita in acest meci, de vazut insa ce replica vor da Gigantii la aceste calcule.

21:40Bizz BrasilF.C. Salaj Boys (terenul din intrarea vrabiei nr.22) – campioana Ligii Prieteniei, Bizz Brasil, are astazi meci cu echipa de pe locul 6 din Liga II Seria 2, F.C. Salaj Boys. Ajunsa in fazele superioare ale Cupei Ligii, Bizz-ul se gandeste ca este timpul sa castige si acest trofeu, un trofeu ce le lipseste din vitrina lor. Tragerea la sorti parca a vrut sa dea o revansa intre aceste doua formatii, echipele fiind in aceeasi Grupa A a Cupei, surprinzator baietii din Salaj castigand aceasta partida cu 5-4. Un drept la replica interesant, de vazut daca Bizz-ul poate bate aceasta formatie.

23:20Hooligans UnitedGS Royals (terenul din intrarea vrabiei nr.22) – in acest meci avem un duel dezechilibrat, intre Hooligans United, locul 2 in Liga I, respectiv GS Royals, formatia de pe locul 6 in Liga III Seria 2. Hooligans United porneste mare favorita in aceasta dubla mansa cu GS Royals, insa de vazut daca acestia isi pot rezolva calificarea inca din primul meci.

Pe langa meciurile din Cupa Ligii, avem si un duel din Liga II Seria 1 si anume duelul dintre Whiteland si F.C. Rezervele. Locul 3, Whiteland, este la 6 puncte de liderul Diamond Star, insa cu un meci mai putin disputat, daca invinge astazi ramane la 3 puncte distanta de locul 1. Adversara ei, echipa F.C. Rezervele, ocupa locul 15 in clasament, cu 6 puncte din cele 7 meciuri disputate pana acum la Liga Prieteniei. O echipa destul de incomoda pentru orice adversar, insa baietii de la Whiteland au calitati destule pentru a trece fara probleme de F.C. Rezervele, de vazut insa ce echipa vor alinia astazi. Acest meci incepe la ora 22:30, pe terenul din intrarea vrabiei nr.22.

 

Articole similare

Close