ArticoleArticole prima paginaBUCURESTILiga 1

LIGA 1. Egal la pauza, dezastru la final pentru Real Rapid, in confruntarea cu FC Colentina! 8-2 in favoarea baietilor din Colentina!

Meciul cu numarul 3 de joi seara, din Liga 1, a fost cel dintre FC Colentina si Real Rapid Bucuresti. FC Colentina, locul 6 cu 43 de puncte, in timp ce Real Bucuresti se afla pe locul 9, cu 39 de puncte.

Scorul a fost deschis de Dima de la Real Rapid, dupa un corner batut gresit de cei de la Colentina. Contraatacul de 3 contra 1 a dat roade si Real conducea cu 1-0 in minutul 6. Colentina a urcat in ofensiva dupa golul primit si a bagat in corzi apararea celor de la Real Rapid. Pressing-ul a dat roade in minutul 9, atunci cand Lazar Florin a reusit sa aduca egalarea pe tabela. Un jucator de urmarit acest Lazar de la Colentina, un jucator cu o tehnica foarte buna. Stan Adrian de la Real Rapid are o ocazie uriasa de a marca, sanse mici de ratare din acea pozitie, insa acest lucru a fost reusit cu brio. In minutl 15, Lazar Florin face sah mat doi fundasi in tusa si aduce Colentina in avantaj pe tabela. Golul meciului a fost inscris in minutul 17 de Real Rapid prin Andreescu Cristian. Un sut dupa o fenta frumoasa, direct in vinclul portii celor de la Colentina. Egalitate la pauza, dupa o repriza frumoasa, 2-2 si meciul promitea goluri multe si in a doua repriza.

In repriza secunda Real Rapid cade inexplicabil, dupa o prima repriza in care a jucat de la egal la egal cu FC Colentina. Baietii in negru s-au distrat in actul secund, iar golurile au curs in poarta Realului. Ghiurca Luigi face dubla, iar Popescu Madalin duce scorul la 5-2. Capitanul Colentinei, Ciobanu Marian, isi trece si el numele pe lista marcatorilor, in minutul 36. 7-2 era in minutul 37, cand Lazar isi completeaza cele doua goluri din prima repriza si reuseste hattrick-ul. A marcat cine a vrut pentru Colentina, Marinescu Viorel a inchis Tabela la 8-2, in minutul 38. Un tur de forta pentru FC Colentina in repriza secunda. 3 puncte castigate dupa un meci bun facut de baietii in negru, cu Lazar Florin in mare pofta de joc.

Articole similare

Close